Czekamy na Was w wyjątkowej atmosferze Hotelu Holiday INN ***** Kraków,  ul. Wielopole 4, 10 lutego 2024 roku. Przygotujcie się na wieczór pełen elegancji, tradycji oraz szczytnych celów. Poniżej przedstawiamy kulinarny zarys tego, co dla Was przygotowaliśmy:

Menu Serwowane:

Przystawka: Bukiet sałat z wędzonym łososiem i paluszkami grissini w dresingu malinowym.

Zupa: Krem z leśnych grzybów.

Danie Główne: Rolada z indyka faszerowana brokułami i fetą, z zapiekanką ziemniaczaną i warzywami korzennymi.

Deser: Beza.

Menu Bufetowe:

Bufet Ciepły: Strogonow.

Bufet Zimny: Sałatka jarzynowa, deski wędlin i mięs pieczonych, szaszłyki z grillowanych warzyw z sosem ziołowym, wybór pieczywa, śledzi w różnych wariantach, sałatka a’la grecka, vol-au-vent faszerowane kurczakiem, łososiem, warzywami.

Dodatkowo, mile widziane przyniesienie własnych nalewek do degustacji – podzielcie się swoją pasją i smakiem!

Nie przegapcie okazji by wspólnie spędzić ten wyjątkowy wieczór.

Bilety i rezerwacje: informacja na załączonym plakacie.