Czekamy na Was w wyjątkowej atmosferze Hotelu Holiday INN ***** Kraków, ul. Wielopole 4, 10 lutego 2024 roku. Przygotujcie się na wieczór pełen elegancji, tradycji oraz szczytnych celów. Poniżej przedstawiamy kulinarny zarys tego, co dla Was przygotowaliśmy:
Menu Serwowane:
Przystawka: Bukiet sałat z wędzonym łososiem i paluszkami grissini w dresingu malinowym.
Zupa: Krem z leśnych grzybów.
Danie Główne: Rolada z indyka faszerowana brokułami i fetą, z zapiekanką ziemniaczaną i warzywami korzennymi.
Deser: Beza.
Menu Bufetowe:
Bufet Ciepły: Strogonow.
Bufet Zimny: Sałatka jarzynowa, deski wędlin i mięs pieczonych, szaszłyki z grillowanych warzyw z sosem ziołowym, wybór pieczywa, śledzi w różnych wariantach, sałatka a’la grecka, vol-au-vent faszerowane kurczakiem, łososiem, warzywami.
Dodatkowo, mile widziane przyniesienie własnych nalewek do degustacji – podzielcie się swoją pasją i smakiem!
Nie przegapcie okazji by wspólnie spędzić ten wyjątkowy wieczór.
Bilety i rezerwacje: informacja na załączonym plakacie.